Wat is de Talent Scan?
Met deze online tool kun je jouw voorkeuren – qua werk en privéleven – helder in kaart brengen. Zo krijg je een goed beeld van jouw unieke talenten, kwaliteiten en drijfveren. Waardevol voor als je gaat solliciteren of meer inzicht wilt in jezelf. De Talent Scan is kosteloos.
Wat is de Talent Insight?

Dit rapport – het resultaat van de Talent Scan – gaat véél verder dan de Talent Index. Het geeft je diepgaand en gedetailleerd inzicht in jezelf en in de aspecten die belangrijk zijn als je gaat solliciteren. Zoals jouw voorkeuren, drijfveren en kernvragen. De rol die jij kan en wil vervullen in organisaties. Jouw ideale baan of werkwerkvelden. De werkomgeving waarin jij je het prettigst voelt en optimaal tot je recht komt. De manier waarop jij graag leiding wilt ontvangen. En jouw potentieel: de kans om te groeien als mens en als professional. Jouw persoonlijke Talent Insight kost € 75,-.

Wat is de Match Scan?

Met deze online tool breng je heel precies in kaart wat voor jouw vacature de ideale kandidaat is. Het is een waardevol en beproefd instrument voor HRM’ers, intermediairs en leidinggevenden, die het selectieproces willen vergemakkelijken en professionaliseren. De Match Scan is kosteloos.

Wat is de Match Insight?

Dit rapport – het resultaat van de Match Scan – gaat véél verder dan de Match Index. Het geeft je van 1 kandidaat diep inzicht in alle competenties die belangrijk zijn voor de vacature. Naast zijn of haar talenten, kwaliteit en drijfveren, worden ook valkuilen en ontwikkelpunten gedetailleerd in kaart gebracht. De Match Insight van 1 kandidaat kost 10 credits.