De Master opleiding iSeleQt systeem is een 2-daagse opleiding (5 dagdelen, aaneengesloten) voor ervaren coaches. In deze opleiding krijg je een diepergaand inzicht in het iSeleQt systeem en de onder het model liggende principes. Je leert hoe je vanuit de coach vragen achterliggende thema’s zichtbaar kunt maken en vervolgens op welke wijze je aan je coach ondersteuning kunt bieden om deze thema’s op te lossen of hanteerbaar te maken. In de Master opleiding wordt veel aandacht besteed aan schaduwwerking en projectiemechanismen in coaching. De opleiding kent naast een theoretisch deel een praktijkdeel waarin veel wordt geoefend.

Deelname aan deze opleiding is mogelijk voor hen die de Gevorderden opleiding iSeleQt systeem met succes hebben afgerond en minimaal 2 jaar ervaring hebben als coach. Onderdeel van deze opleiding is een leer-coaching van 2 sessies met een ervaren iSeleQt coach.

Cursusdata en kosten zijn op aanvraag beschikbaar.

Vanwege de corona omstandigheden, zijn alle trainingen en bijeenkomsten on-hold. Neem contact op voor meer informatie.

Alle open inschrijving opleidingen worden in principe gegeven op de locatie Fletcher Landgoed Hotel Avegoor te Ellecom (Gld.). Bij in company opleidingen wordt de locatie gezamenlijk bepaald.

Informatie aanvragen